Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Mladi su zakon za Braničevski i Podunavski okrug - odabrani omladinski projekti

17.08.2017

Ministarstvo omladine i sporta u partnerstvu sa Resurs centrima za okruge iz cele Srbije i ove godine sprovodi program Mladi su zakon, kroz koji pruža podršku udruženjima mladih i neformalnim omladinskim grupama da kroz obuku i realizaciju omladinskih volonterskih projekata podstiču aktivizam i volonterizam u svojim lokalnim zajednicama. 

Omladina JAZAS-a Požarevac kao Resurs centar za Braničevski i Podunavski okrug, u partnerstvu sa Mladim istraživačima Srbije, Regionalnom razvojnom agencijom "Braničevo-Podunavlje", Gradom Požarevcem i Opštinom Veliko Gradište, Udruženjem građana "Urban Stream" i Odred izviđača "10. Oktobar", sprovodi program Mladi su zakon na teritoriji našeg Regiona. U prethodnom periodu realizovane su obuke koje su imale za cilj unapređenje kapaciteta mladih za pripremu i realizaciju lokalnih volonterskih projekata, odnosno učesnici su imali i mentorsku podršku za unapređenje njihovih projektnih ideja. Ovih dana objavljeni su i rezultati Konkursa za finansiranje istih: od pristiglih 15 prijava, finansijski će biti podržano 11 projekata omladinskih udruženja/neformalnih grupa iz Regiona.

Do 31. oktobra 2017. godine, odabrani projekti biće realizovani u Petrovcu na Mlavi, Velikoj Plani, Smederevskoj Palanci, Golupcu, Smederevu i Požarevcu. 

Listu projekata možete da preuzmete ovde.   

Galerija

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.