Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Priprema Akcionog plana za implementaciju Regionalne strategije ruralnog razvoja za Braničevo-Podunavlje 2016-2020.

31.12.2016

U skladu sa aktivnostima predviđenim projektom „Regionalna platforma za ruralni razvoj – Braničevo-Podunavlje u korak sa EU“ i usvojenim okvirom za implementaciju Regionalne strategije ruralnog razvoja za Braničevo-Podunavlje 2016-2020 (dokument možete da preuzmete OVDE), započeli smo sa izradom Baze projektnih ideja iz oblasti ruralnog razvoja. Baza prikupljenih projektnih ideja predstavljaće osnov za izradu dvogodišnjeg Akcionog plana i rad na konkretnim predlozima regionalnih projekata s kojima će se konkurisati kod različitih donatora.


Sa ciljem da dobijemo što više kvalitetnih projektnih ideja koje odgovaraju stvarnim potrebama stanovnika ruralnih sredina u našem regionu, ovim putem pozivamo sve zainteresovane organizacije, institucije, predstavnike biznis i nevladinog sektora, poljoprivredna gazdinstva, zadruge i udruženja proizvođača, kao i sve stanovnike ruralnih sredina, da se uključe u ovaj proces. Potrebno je da Vaše projektne ideje formulišete u obrascu Koncepta projekta (koji možete da preuzmete OVDE) i isti nam dostavite najkasnije do 31. decembra 2016. godine, na adresu elektronske pošte: ana.djuric@rra-bp.rs. Unapred se zahvaljujemo svima na učešću i vremenu i radujemo se zajedničkim projektima!

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.