Udruženje poslovnih žena Srbije, poziva vas da se prijavite ili pošaljete predloge uspešnih preduzetnica iz svoje opštine, regiona na deveti konkurs za nagradu „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA 2015”. Nagrada „CVET USPEHA ZA ŽENU ZMAJA“ predstavlja jedinstveni podsticaj poslovnim ženama u Srbiji, koje se uspešno nose sa izazovima tranzicije i dodatno motiviše žene koje su na korak do odluke da se otisnu u svet preduzetništva. Kao brend Udruženja poslovnih žena Srbije nagrada se dodeljuje od 2007. godine. U prethodnih osam godina na ovom događaju je promovisano oko 400 žena, njih 95 je dobilo nagrade i priznanja, a 4 od njih su istovremeno proglašene i Ambasadorkama Evropske mreže ženskog preduzetništva.

 

Priznanja čekaju nove „Žene zmajeve 2015“

Nagrada će se dodeliti u dve kategorije: „najevropskija ženska firma“ i žensko preduzeće za „najbolji model zapošljavanja“, kao i u potkategoriji „samozapošljavanje“. Pored osnovnih nagrada, Udruženje poslovnih žena Srbije zadržava praksu da svake godine i Specijalnim priznanjima nagradi najbolje preduzetnice.

 

Pravo učešća na konkursu imaju sve poslovne žene u Srbiji koje su vlasnice ili imaju udela u vlasništvu preduzeća, bez obzira na vrstu delatnosti.

 

Potrebna konkursna dokumentacija

1. Formular prijave „Cvet uspeha 2015”

2. Izjava o istinitosti prilozenih informacija

3. Uputstvo za fotografiju

4. Upitnik

 

*Kandidatkinje su u obavezi da uz potrebnu dokumentaciju prilože i radnu biografiju, motivaciono (propratno pismo), kao i eventualne preporuke profesionalnih udruženja, zaposlenih, lokalne zajednice, reference (nagrade, priznanje, pohvale).

 

Dostavljanje prijava

 

Zаinteresovаne preduzetnice svoje prijаve sа prаtećom dokumentаcijom mogu poslаti:

1. na e-mail: cvet@poslovnezene.org.rs; subject: „Cvet uspehа 2015”

2. poštom nа аdresu:

Udruženje poslovnih ženа Srbije

Volginа 15

11060 Beogrаd

sа nаznаkom zа „Cvet uspehа 2015“

 

Rok za prijavu na konkurs je 19. jun 2015. godine.

 

Dodatne informacije i dokumentacija: http://www.poslovnezene.org.rs/category/aktivnosti/godisnja-nagrada-za-najbolje-preduzetnice-cvet-uspeha-za-zenu-zmaja