Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

6. novembra 2015. održana obuka o elektronskom poslovanju

06.11.2015

Za predstavnike malih i srednjih preduzeća iz regiona Braničevo-Podunavlje u Požarevcu je 6. novembra 2015. održana obuka o elektronskom poslovanju u organizaciji projekta Razvoj elektronskog poslovanja i Regionalne razvojne agencije „Braničevo-Podunavlje”.

Uvodna izlaganja održali su Nada Kokot, direktorka RRA “Braničevo-Podunavlje” i Lešek Jakubovski, vođa projekta Razvoj elektronskog poslovanja.

Igor Brkanović, ekspert na projektu predstavio je aktivnosti projekta kojima će biti obezbeđena nefinansijska podrška za MSP kako bi unapredili svoje elektronsko poslovanje i dobili oznaku e-Trustmark (oznaka poverenja na Internetu). Učesnicima obuke dostavljen je upitnik na osnovu koga će biti odabrano 50 zainteresovanih MSP za dobijanje podrške projekta. Obuku je održao Siniša Begović, ekspert za e-poslovanje na projektu.

Do sada su obuke održane u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Leskovcu, Vranju, Nišu, Novom Pazaru, Subotici, Sremskoj Mitrovici i Užicu kojima je prisustvovalo više od 250 predstavnika malih i srednjih preduzeća.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.