Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Aktivnosti tokom jula 2014. godine

29.07.2014

Tokom meseca jula, 2014. godine, Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ je, odmah nakon dobijanja Akreditacije od strane Nacionalne agencije za regionalni razvoj i Ministarstva privrede RS, započela aktivnosti u sprovođenju Standardizovanog seta usluga, kao i ostalih programa koje Akreditacija podrazumeva. 

Tokom jula održane su dve obuke: Obuka za početnike u biznisu – Start up obuka i Obuka u pripremi za jedinstveno Evropsko tržište. Ukupan broj polaznnika bio je 23.

Pored toga, održana je promocija Programa podrške razvoju konkurentnosti MMSP i zadruga u 2014. godini, kao i čitavog Standardizovanog seta usluga, 19.jula u Velikom Gradištu.

Izrađen je i jedan predlog projekta na aktuelni poziv Kancelarije za ljudska i manjinska prava: Konkurs za projekte udruženja radi unapređenja položaja i statusa Roma u Republici Srbiji.

Projekat nosi naziv „Razvoj preduzetničkog duha mladih Romkinja i Roma u Braničevsko-Podunavskom regionu sa fokusom na samozapošljavanje“, vodeći partner je Savez romskih nevladinih organizacija „Smederevski forum“ iz Smedereva, a partneri su Udruženje Roma Braničevskog okruga iz Požarevca i Društvo ROM Veliko Gradište.

Petak, 18. jula 2014. godine

U Velikom Gradištu, održana je promocija Javnog poziva za dodelu bespovratnih sredstava u okviru Programa podrške konkurentnosti MSPP i zadruga u 2014. godini. Program inače sprovodi Nacionalna agencija za regionalni razvoj u saradnji sa Akreditovanom Regionalnom razvojnom agencijom „Braničevo-Podunavlje“. Promociji su prisustvovali privrednici iz Velikog Gradišta i okoline. 

Utorak, 01. jula 2014. godine

Obaveštavamo sve poslovne partnere da je 30. juna 2014. godine, RRA „Braničevo-Podunavlje“ doo, Požarevac, potpisala ugovor o Akreditaciji sa Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj. Ovim se svrstala u red Akreditovanih RRA, čime se stiču uslovi za sprovođenje programa i projekata Vlade i Ministarstva privrede na teritoriji Braničeva i Podunavlja. Prva akreditacija se izdaje na period od dve godine, a svaka naredna na period od 5 godina.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.