Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

B2B susreti Jugoistočne Srbije

07.02.2017

Akreditovana Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“, u partnerstvu sa još tri RRA sa teritorije jugoistočne Srbije (Zaječar, Niš, Leskovac), realizuje projekat „B2B susreti Jugoistočne Srbije“. Projekat se realizuje u okviru Programa podrške poslovnoj institucionalnoj infrastrukturi, a preko Razvojne agencije Srbije.

Opšti cilj Projekta je razvoj privrednih subjekata zasnovan na znanju, inovativnostima, konkurentnosti, poslovnom udruživanju, sa tendencijom stvaranja snažnog i konkurentnog izvozno orijentisanog sektora MSPP, što će omogućiti poboljšanje životnog standarda u regionu i Republici Srbiji. Definisana su i četri specifična cilja:

1. Stvaranje prilika za regionalno umrežavanje
2. Razvoj metodologije i alata za sprovođenje usluge B2B susreta
3. Stimulisanje poslovnog povezivanja privrednih subjekata Jugoistočne Srbije
4. Promocija preduzetništva i mogućnost za samozapošljavanje

Kao jedna od aktivnosti, biće organizovani poslovni (B2B) susreti u Smederevu, 21. februara 2017. godine.

Susreti će se održati u Regionalnom centru za stručno usavršavanje odraslih, Goranska bb, 11300 Smederevo, sa početkom od 11,00 časova.

Poslovni susreti pružaju mogućnost privrednicima da direktno promovišu svoje poslovne aktivnosti, proizvode i usluge, uspostave nove poslovne kontakte i pronađu poslovne partnere. Učešće je besplatno.
Regionalna razvojna agencija poziva sve zainteresovane privrednike iz Regiona da se prijave za učešće na B2B susretima, kao i da se obrate za više informacija.

Kontakt:
Saša Dedeić i Miloš Najčević
012/510 824; 511 823
E mail: office@rra-bp.rs

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.