Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Dana 15. oktobra 2014. godine

15.10.2014

U skupštinskoj sali opštine Kučevo, sa početkom od 18,00 časova, održan je sastanak između preduzetnika i vlasnika preduzeća iz opštine Kučevo, predsednika opštine, g-dina Novice Janoševića i predstavnika Akreditovane Regionalne razvojne agencije „Braničevo-Podunavlje“. Održane su dve prezentacije, na temu prednosti udruživanja i na temu državne pomoći MSPP sektoru u Srbiji. Cilj sastanka je bio da se privrednici detaljno informišu o programima i mogućnostima za konkurisanje za bespovratnu finansijsku pomoć, koju država pruža, kao i da im se ukaže na prednosti koje donosi udruživanje. 

Odaziv je bio znatan, Skupštinska sala je bila popunjena do poslednjeg mesta, a sastanak je protekao konstruktivno i radno. Kao rezultat, privrednici su predložili da se sledeći sastanak održi u skorije vreme, a na njemu će biti preduzeti prvi konkretni koraci ka osnivanju udruženja preduzetnika.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.