Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

EBRD TRADE READY PANEL: Uvod u međunarodnu trgovinu i finansiranje (7. i 8. april 2021. godine)

07.03.2021

Zbog prilagođavanja on-line formatu, obuka će biti podeljena u dve poludnevne sesije u toku kojih će učesnici biti upoznati sa bitnim komponentama Trade Ready inicijative u Srbiji i imati priliku da unaprede svoje znanje o praktičnim alatima i tehnikama koje će malim i srednjim preduzećima (MSP) koristiti da unaprede efikasnost svog međunarodnog poslovanja i bolje komuniciraju sa bankama pri izboru mogućnosti za njegovo finansiranje.

Sadržaj i strukturu obuke razvili su članovi Trade Ready tima u Srbiji. Materijali za trening i sama obuka osmišljeni su i izvode se na srpskom jeziku za MSP u ranoj fazi razvoja međunarodnog poslovanja. Iskustvo u finansiranju trgovine nije potrebno, jer kurs pruža uvod u ovu oblast znanja.

Trener je Nebojša Milićević, konsultant sa višegodišnjim iskustvom u međunarodnoj trgovini.

Ovaj trening će biti besplatan za prvih 12 predstavnika MSP koji se prijave za učešće, s tim što svako preduzeće može da ima samo jednog učesnika.

Registracija je otvorena na linku:

https://zoom.us/webinar/register/WN_pAQAHKNDScWEWczBN82wjQ

Ovaj kurs će Vam pružiti:

  • Uvod u EBRD Trade Ready inicijativu koja se bavi jačanjem sposobnosti malih i srednjih preduzeća za međunarodnu trgovinu
  • Bolje razumevanje različitih elemenata poslovanja koji su presudni za uspešno međunarodno poslovanje
  • Unapređeno poznavanje finansiranja trgovine i različitih instrumenata finansiranja trgovine i kako oni mogu da koristite MSP
  • Pregled primera iz prakse, kao i pripremu individualnog Akcionog plana za međunarodnu trgovinu.
  • Mogućnost da u direktnom kontaktu razmenite iskustva sa drugim učesnicima i trenerom.
Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.