Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

FINALNA KONFERENCIJA PROJEKTA “PODRŠKA IZVOZU MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA I PREDUZETNIKA U REPUBLIKU BUGARSKU“

28.04.2017

Dana 26.04.2017. u Press Centru Udruženja novinara Srbije u Beogradu, održana je Finalna konferencija projekta „Podrška izvozu MSPP u Republiku Bugarsku“. Projekat je realizovala Jugoistočna razvojna mreža (Asocijacija akreditovanih regionalnih razvojnih agencija južne i istočne Srbije) koju čine:

- Regionalna Razvojna Agencija – „Jug“

- Centar za razvoj Jablaničkog i Pčinjskog okruga

- RARIS, Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije

- Regionalna razvojna agencija „Braničevo – Podunavlje“

Projekat je finansirala Razvojna agencija Srbije u okviru svog Programa podrške poslovnoj institucionalnoj infrastrukturi u 2016. godini.

  • izrađena Studija „Sektorska analiza izvoznog potencijala MSPP u Republiku Bugarsku“. Ova studija je definisala šest najperspektivnijih sektora i 23 delatnosti u kojima je moguće ostvariti dobre izvozne rezultate u Bugarskoj. Studija je na taj način postala  smernica i pokazatelj pravca u kojima izvozni napori mogu da se usmere i daju pozitivne rezultate;
  • izrađen i  štampan „Vodič za izvoz u Republiku Bugarsku“ koji predstavlja praktičan alat za MSPP u pravcu povećanja izvoza u Bugarsku;
  • realizovane obuke o izvozu u Bugarsku za predstavnike MSPP-a u jugoistočnoj Srbiji.

Svi glavni rezultati projekta: Studija „Sektorska analiza izvoznog potencijala MSPP u Republiku Bugarsku“ i  „Vodič za izvoz u Republiku Bugarsku“ su dostupni na internet stranici Jugoistočne razvojne mreže.

Galerija

Alt for image
Alt for image
Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.