Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Info-dan o EU programima

12.11.2019

Projekat "Podrška učestvovanju u EU programima" koji finansira Evropska unija, u saradnji sa Razvojnom agencijom Srbije i Regionalnom razvojnom agencijom "Braničevo-Podunavlje", organizuje Info-dan o EU programima koji se trenutno realizuju u Srbiji, uključivo: HORIZON 2020, Creative Europe, Europe for Citizens, EaSI, REC, Third Health Programme, COSME, EU Civil Protection Mechanism, Erasmus+, Customs 2020, Fiscalis 2020. 

Tim stručnjaka sa iskustvom u apliciranju i implementaciji projekata finansiranih iz EU programa, održaće prezentqacije o mogućnostima apliciranja, načinima za pronalaženje adekvatnih partnera, kao i podobnosti za apliciranje sa konkretnim projektom za ciljani program. Predavači će podeliti i korisne linkove, kao i izvore informisanja za svaki program. 

Info-dan je namenjen predstavnicima preduzeća, poslovnih udruženja i organizacija, lokalnih samouprava, fakulteta, naučnih institucija, nevladinih organizacija i svima drugima koji su zainteresovani da apliciraju za učešće u nekom EU programu. 

Info-dan biće održan u ponedeljak, 18. novembra 2019. godine, sa početkom u 10 sati u Skupštinskoj sali Gradske uprave Požarevac, na adresi Drinska 2. 

Ukoliko ste zainteresovani da prisustvujete Info-danu o EU programima, neophodno je da se prijavite do petka, 15. novembra 2019. godine, na mejl a.sljivic@idi.ie. Za sve dodatne informacije, kontakt osoba je Aleksandra Šljivić, koju možete kontaktirati na telefone 011/334-21-15 ili 061/605-95-54 ili na navedeni mejl.  

Program Info-dana možete da preuzmete ovde

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.