Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Konferencija „Svaki dan je inspiracija“

18.12.2017

Centar za promociju nauke u saradnji sa Regionalnim centrom za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Smederevu, Inovacionim centrom Elektreotehničkog fakulteta i Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta u Beogradu, organizuje dana 21. decembra 2017. godine (četvrtak) sa početkom u 10.00 časova u Regionalnom centru Smederevo Konferenciju „Svaki dan je inspiracija“.

Cilj Konferencije je da se nauka i tehnička dostignuća sa fakulteta prenesu u osnovne i srednje škole, lokalne naučno-istraživačke organizacije, privredu, kao i da se ljudima različitih uzrasta, ali sličnih interesovanja omogući da dobiju odgovore na mnoga pitanja, ali i dobiju pokretačku snagu za istraživanje sveta oko sebe. Ciljna grupa za prvu sesiju su đaci osnovnih i srednjih škola, za drugu naučnici, istraživači, nastavnici i svi oni, nevezano za uzrast i profesiju, koje interesuje nauka. Treća sesija rezervisana je za privredu i sve strukture i organizacije koje svojim aktivnostima učestvuju u kreiranju povoljnog ambijenta za razvoj privrednih i istraživačkih aktivnosti.

Obzirom na niz zanimljivih predavača i govornika, kao i predviđenu interaktivnu demonstraciju odabranih tehnoloških rešenja, pozivamo Vas da uzmete učešće na ovoj Konferenciji, gde ćete biti u prilici ne samo da dobijete različite nove i korisne informacije, već i da ostvarite nove kontakte za potencijalnu buduću saradnju sa institucijama koje organizuju ovaj događaj.  

Agendu događaja možete da preuzmete ovde, a za sve dodatne informacije, možete da se obratite kontakt osobi:

Darije Janošević

Savetnik za marketinške i organizacione poslove

Centar za promociju nauke

mob: +381.69.122.0.319

e-mail: djanosevic@cpn.rs 

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.