Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Održana obuka „Priprema i implementacija projekata“ u Šapcu

27.10.2017

 

U okviru projekta „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi“ koji uz finansijsku podršku Evropske unije, realizuje Savet Evrope u partnerstvu sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Stalnom konferencijom gradova i opština, Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ započela je sa realizacijom serije obuka za zaposlene u lokalnim samouprava na temu „Pripreme i implementacije projekata“.

Prva u nizu trodnevnih obuka, održana je od 24-26. oktobra u Šapcu za zaposlene u lokalnim samoupravama, javnim preduzećima i ustanovama iz celog Mačvanskog okruga. Cilj obuke je unapređenje znanja i veština zaposlenih u oblasti pripreme i implementacije različitih donatorskih projekata, odnosno doprinos unapređenju apsorpcionih kapaciteta lokalnih samouprava u celini. Učesnici su imali priliku da se upoznaju sa osnovama projektnog ciklusa, usvoje ključne alate i metodologije za pripremu projektnih predloga i dobiju odgovore na različita praktična pitanja iz ove oblasti. Pored ličnog i profesionalnog usavršavanja, istraživanje mogućnosti za različite aktivnosti kroz među-opštinsku saradnju tokom obuke, predstavlja dodatu vrednost ovih radnih susreta.

U narednom periodu, pomenute obuke u organizaciji Regionalne razvojne agencije „Braničevo-Podunavlje“ biće održane u Sremskoj Mitrovici, Zrenjaninu, Požarevcu i Pančevu..

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.