Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Pokrenuta inicijativa Lokalni pazar

08.04.2020

Podrška lokalnim proizvođače hrane i pića i pomoć kupcima u regionu Braničevo-Podunavlje da dođu do željenih proizvoda!

U ambijentu epidemije prouzrokovane širenjem koronavirusa i posledičnih mera koje su poremetile svakodnevicu svakog pojedinca kao i društva u celini, više nego ikad smo upućeni jedni na druge, na našu porodicu, komšije, poznanike. Kako bi šta uspešnije zajednički prebrodili ovaj period, neophodno je da se okrenemo drugim načinima razmišljanja i funkcionisanja. 

Podstaknuti aktuelnim potrebama, Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ je u saradnji sa marketinškom agencijom „Posh“ i NVO „Pro.Tok21“, te u partnerstvu sa Gradovima i Opštinama iz regiona Braničevo-Podunavlje, pokrenula inicijativu „Lokalni Pazar“. 

Cilj ove inicijative je povezivanje kupaca sa proizvođača hrane i pića u njihovim lokalnim zajednicama i to kroz uspostavljanje Internet portala Lokalni Pazar, koji će omogućiti lako pretraživanje ponude proizvoda u komšiluku, stupanje u kontakt sa starim i novim proizvođačima sira, rasada ili svežeg povrća i dogovor o preuzimanju željenih proizvoda.

Zapratite Lokalni Pazar već danas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, a za koji dan planirajte posetu Internet Portalu www.lokalnipazar.rs i iz udobnosti vašeg doma poručite domaće, sveže i zdrave namirnice za vašu trpezu!

 

Kupujmo lokalno, podržimo jedni druge, osnažimo našu zajednicu!

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.