Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Praktični priručnici za proizvođače sira, voćnih rakija i seoska turistička domaćinstva

23.07.2019

U okviru projekta "Ukusi Regiona", a kao rezultat obuka održanih tokom marta i aprila meseca, pripremljena su 3 stručna priručnika: za proizvodnju Homoljskog sira, proizvodnju voćnih rakija i bavljenje ruralnim turizmom. Autori priručnika su ujedno bili i stručni predavači na pomenutim obukama, pa je na ovaj način sadržaj obuka postao dostupan i onima koji nisu bili u prilici da na njima učestvuju. 

Sva 3 Priručnika imaju za cilj da na koncizan i fokusiran način, pruže osnovne praktične informacije u datim oblastima i namenjen je aktuelnim proizvođačima, odnosno pružaocima usluga u ruralnom turizmu, kao i onima koji to tek žele i planiraju postati. 

Inače, projekat "Ukusi Regiona - Promovisanje poljoprivredno-prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za unapređenje ekonomskih kapaciteta porodičnih gazdinstava" realizovala je Regionalna razvojna agencija "Braničevo-Podunavlje" u okviru šireg programa "Podrška razvoju proizvodnih kapaciteta u agro-industrijskom sektoru u Srbiji" koji finansira Ruska Federacija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Priručnike je moguće preuzeti u našoj Bazi znanja sa sledećih linkova:

Homoljski sir - Priručnik za proizvođače

Proizvodnja voćnih rakija - Priručnik za proizvođače

Ruralni turizam - Priručnik za pružaoce usluga

 

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.