Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Predstavnici RRA BP u poseti Japanu

22.06.2015

Predstavnici Regionalne razvojne agencije „Braničevo-Podunavlje“, su od 06.-20. juna, 2015. godine, boravili u Japanu. Ova studijska poseta odvijala se u okviru programa „Uspostavljanje i promocija mentoring usluge za MSPP u zemljama Zapadnog Balkana – Srbija, Bosna i Hercegovina i Crna Gora“, a u organizaciji JICA – Japan International Cooperation Agency (Japanske agencije za međunarodnu pomoć i saradnju). Tema ovogodišnje posete bila je Upravljanje proizvodnjom, a učesnici su imali priliku da obiđu 10 MSP koje uspešno implementiraju 5S i Kaizen modele upravljanja proizvodnjom, kao i da odslušaju niz predavanja vezanih za Japanske metode i alate primenjene u praksi.:

Stečena znanja učesnici će koristiti u okviru programa Mentoring za 100 MSPP u RS, koji se svake godine sprovodi u organizaciji Nacionalne agencije za regionalni razvoj i Ministarstva privrede Republike Srbije, a na teritoriji čitave Republike.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.