Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Pripremljen Priručnik za korišćenje sredstava IPARD programa

21.06.2017

U okviru projekta „Regionalna platforma za ruralni razvoj – Braničevo-Podunavlje u korak sa EU“, a nakon održanih obuka u Regionu, RRA je pripremila i „Osnovne smernice za korišćenje sredstava IPARD programa“.

Priručnik sadrži osnovne informacije o IPARD sredstvima, njihovoj nameni i načinu na koji će ih biti moguće koristiti, a konkretno se fokusira na 3 Mere u okviru kojih se u narednom periodu očekuje raspisivanje prvih konkursa: Investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava, preradu i marketing poljoprivrednih i ribarskih proizvoda i diversifikaciju ekonomskih aktivnosti na gazdinstvu.

Namenjen je potencijalnim korisnicima: registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, zadrugama, privatnim pravnim licima i MSPP, kao i fizičkim licima – stanovnicima ruralnih sredina i svim zainteresovanim lokalnim akterima uključenim u procese ruralnog razvoja.

Priručnik u elektronskom formatu, možete preuzeti ovde.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.