Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Pripremljen Vodič kroz ruralni razvoj

25.04.2016

U okviru projekta Evropeizacija lokalnih politika u oblasti ruralnog razvoja kojeg implementira Regionalna razvojna agencije “Braničevo-Podunavlje” uz podršku Fondacije za otvoreno društvo, Srbija, pripremljen je Vodič kroz ruralni razvoj u 25 pitanja i 25 odgovora.

Ovaj Vodič je nastao kao proizvod radionica u oblasti ruralnog razvoja, koje su realizovane širom Braničeva i Podunavlja tokom februara meseca 2016. godine, na kojima je učestvovalo preko 130 lokalnih aktera – zaposlenih u lokalnim samoupravama i javnim ustanovama, predstavnika agro-biznis sektora, zadruga i profesionalnih udruženja, poljoprivrednih gazdinstava i organizacija civilnog društva.

Kao i radionice, Vodič ima za cilj unapređenje informisanosti kroz upoznavanje sa osnovnim značenjima, mogućnostima i načinima primene EU principa u oblasti ruralnog razvoja na lokalnom nivou. Kao takav, namenjen je svim zainteresovanim lokalnim akterima uključenima u procese ruralnog razvoja, kreiranju lokalnih politika u toj oblasti i ruralnom stanovništvu.

Vodič u elektronskom formatu možete da preuzmete ovde:OVDE.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.