Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Projekat unapredjenje efikasnosti podrske razvoju lokalne i regionalne privrede kroz inovativne modele komunikacije i saradnje

24.08.2018

Potpisivanjem ugovora između RRA "Braničevo-Podunavlje" doo i Razvojne agencije Srbije kreće implementacija projekta koja će trajati 18 meseci.

Projekat se finansira sredstvima Razvojne agencije Srbije u okviru Programa za unapređenje saradnje i podizanje kapaciteta na regionalnom i lokalnom nivou.

Implementacijom će se realizovati 3 postavljena rezultata i to: Sprovedeno mapiranje i istraživanje potreba lokalne privrede, unapređeni postojeći i uspostavljeni novi mehanizmi informisanja i saradnje sa lokalnom privredom  i unapređeni kapaciteti Odeljenja/KLER u oblasti komunikacije i uključivanja lokalne privrede u procese donošenja odluka i kreiranja lokalnih politika.

Partneri na projektu RRA "Braničevo-Podunavlje" doo jesu Grad Požarevac, Grad Smederevo, Opština Kučevo, Opština Velika Plana, Opština Veliko Gradište i Opština Žagubica. Predviđene aktivnosti će biti sprovedene na teritoriji partnerskih jedinica lokalnih samouprava.

Vrednost projekta je 3.717.540,00 RSD od kojih donator pokriva do 50%.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.