Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

PROMOCIJA PROGRAMA PODRŠKE MMSPP U 2017. GODINI

01.06.2017

Regionalna razvojna agencija “Braničevo-Podunavlje” d.o.o. je uzela učešće na promociji pod nazivom Aktuelni programi podrške MMSPP u 2017.godini, koju je organizovala Regionalna privredna komora Braničevskog i Podunavskog upravnog okruga i Centar za privredna pitanja Privredne komore Srbije.

Ispred Centra za privredna pitanja PKS, govorila je mr Slobodanka Džinović-Kojić, samostalni savetnik. Ona je u svom izlaganju govorila o zakonskom okviru dobijanja državne pomoći i ukazala na mogućnosti dobijanja bespovratnih i kreditnih sredstava Fonda za razvoj namenjenih razvoju MMSPP u cilju otvaranja novih privrednih društava, povećanja konkurentnosti postojećih privrednih društava i zapošljavanja novih radnika.

RRA BP se opredelila da na promociji prezentuje između ostalih dva aktuelna Programa podrške, i to Program podrške malim preduzećima za nabavku opreme u 2017., i Program podrške izvoznicima. Privrednici su informisani o uslovima, kriterijumima i načinu apliciranja kao i o finansijskom okviru pomenutih Programa. Pored toga, privrednicima je predočeno da postoje i drugi Programi podrške koje raspisuje Ministarstvo privrede i Razvojna agencija Srbije te su pozvani da posete prostorije RRA BP i informišu se o mogućnostima dobijanja državne finansijske i nefinansijske podrške.

Na promocija koja je organizovana 1. juna 2017. godine, u hotelu Feniks u Požarevcu, prisustvovalo je dvadesetak privrednika Regiona Braničevo-Podunavlje.

 

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.