Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Promocije javnih poziva avgust 2015

06.08.2015

U okviru redovnih aktivnosti sprovođenja Standardizovanog seta usluga za MSPP na području Braničevsko-Podunavskog Regiona, održane su dve promocije Javnih poziva. U četvrtak 6. avgusta, u saradnji sa Opštim udruženjem preduzetnika iz Smedereva, u prostorijama udruženja i u petak 7. avgusta u prostorijama udruženja URBO Požarevac.

Javni pozivi su objavljeni u okviru programa podrške daljem razvoju konkurentnosti MSPP i zadruga u 2015. godini. Program sprovodi Nacionalna agencija za regionalni razvoj, a preko akreditovanih regionalnih razvojnih agencija. Ukupno je bilo prisutno pedesetak privrednika iz Regiona. Privrednici su mogli da čuju propozicije Javnih poziva na kojima mogu da apliciraju za nepovratna finansijska sredstva, kao i da postavljaju pitanja vezano za iste.

Javni pozivi Razvoj konkurentnosti i Žensko preduzetništvo otvoreni su do 19. avgusta. Pozivamo sve zainteresovane da više informacija pronađu na našem sajtu, kao i da nam se obrate telefonom ili mailom.
Akreditovana Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“ doo

Požarevac, Stari korzo 30/3
office@rra-bp.rs
012/510 824; 511 823

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.