Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Završna konferencija projekta „Unapređenje efikasnosti podrške razvoju lokalne i regionalne privrede, kroz inovativne modele komunikacije i saradnje“

25.02.2020

Dana 24.02.2020. održana je završna konferencija projekta „Unapređenje efikasnosti podrške razvoju lokalne i regionalne privrede, kroz inovativne modele komunikacije i saradnje“, koji je u prethodni 18 meseci implementirala Regionalna razvojna agencija „Braničevo – Podunavlje“ u saradnji sa šest partnerskih gradova i opština: Grad Požarevac, Grad Smederevo, Opština Velika Plana, Opština Žagubica, Opština Kučevo i Opština Veliko Gradište.

Tokom trajanja projekta ostvaren je niz rezultata sa ciljem unapređenja modela komunikacije između lokalnih samouprava i privrednika iz navedenih opšitna. Kao najvažniji detalj svakako se izdvaja i novoformirana baza privrednih subjekata koja je dostupna na adresi: www.privrednici.rs              

Preko sedamdeset gostiju na konferenciji imalo je priliku da premijerno vidi funkcionisanje navedene baze podataka, kao i da se detaljnije upozna sa rezultatima projekta. Projekat je podržala Razvojna agencija Srbije.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.