Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

6. novembra 2015. održana obuka o elektronskom poslovanju

06.11.2015

Za predstavnike malih i srednjih preduzeća iz regiona Braničevo-Podunavlje u Požarevcu je 6. novembra 2015. održana obuka o elektronskom poslovanju u organizaciji projekta Razvoj elektronskog poslovanja i Regionalne razvojne agencije „Braničevo-Podunavlje”.

Uvodna izlaganja održali su Nada Kokot, direktorka RRA “Braničevo-Podunavlje” i Lešek Jakubovski, vođa projekta Razvoj elektronskog poslovanja.

Igor Brkanović, ekspert na projektu predstavio je aktivnosti projekta kojima će biti obezbeđena nefinansijska podrška za MSP kako bi unapredili svoje elektronsko poslovanje i dobili oznaku e-Trustmark (oznaka poverenja na Internetu). Učesnicima obuke dostavljen je upitnik na osnovu koga će biti odabrano 50 zainteresovanih MSP za dobijanje podrške projekta. Obuku je održao Siniša Begović, ekspert za e-poslovanje na projektu.

Do sada su obuke održane u Beogradu, Novom Sadu, Valjevu, Leskovcu, Vranju, Nišu, Novom Pazaru, Subotici, Sremskoj Mitrovici i Užicu kojima je prisustvovalo više od 250 predstavnika malih i srednjih preduzeća.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.