Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Izabrani korisnici Programa mentoringa u okviru projekta

30.01.2020

U okviru projekta "Najbolje iz BP", RRA "Braničevo-Podunavlje" raspisala je krajem prošle godine Javni poziv za učešće u Programu mentoringa. Cilj ovog Programa je da privrednicima iz sektora prerade mleka i proizvodnje sireva pruži stručnu savetodavnu pomoć u zahtevanim oblastima njihovog poslovanja. 

U periodu od 19. decembra 2019. do 20. januara 2020. godine, na Poziv su mogli da se prijave aktivni preduzetnici i MSP koji se bave preradom mleka i proizvodnjom sireva u regionu Braničevo-Podunavlje. Ukupno je pristiglo 5 prijava i svih 5 je odobreno. Tako će u narednom periodu usluge stručne savetodavne pomoći koristiti Farma Bela reka iz Žagubice, Braća Radenković doo iz Petrovca na Mlavi, Mlekara Markovac iz Velike Plane, Mil fej doo iz Velikog Gradišta i Sirana Jovanović iz Smedereva. 

Oblasti zahtevane stručne podrške tiču se unapređenja tehnoloških procesa, Marketinga i Upravljanja i poslovnog planiranja. Za ove usluge biće angažovani stručnjaci iz različitih oblasti, kako bi u anrednim mesecima pomogli korisnicima u unapređenju kvaliteta postojećih proizvoda i razvoju novih proizvoda, marketinga i proboja na ciljna tržišta, uvođenju relevantnih standarda i unapređenju poslovnog planiranja. 

Inače, projekat „Najbolje iz BP – Podrška preduzećima za proizvodnju mlečnih proizvoda u regionu Braničevo-Podunavlje“ implementira Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“, a finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije preko programa EU PRO. Cilj Projekta je da preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima u sektoru prerade mleka koji su registrovani i posluju na teritoriji regiona Braničevo-Podunavlje, pruži različite vrste usluga podrške na osnovu kojih će biti u mogućnosti da unaprede svoje poslovanje i kvalitet proizvoda, odnosno da se bolje pozicioniraju na domaćim i stranim tržištima.

   

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.