Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Lokalni zalogaj u Novom Sadu

22.01.2024

U okviru realizacije projekta „Podrška konkurentnosti i razvoju turizma u regionu Braničevo-Podunavlje“ koji ima za cilj da unapredi konkurentnost regionalne turističke privrede i podrži razvoj sektora turizma u celini, Regionalna razvojna agencija „Braničevo-Podunavlje“, 18.01.2024. godine u Novom Sadu , organizovala je završni promotivni događaj u Info centru Turističke organizacije Vojvodine.
Posetioci su imali priliku da se upoznaju sa članovima brenda Lokalni zalogaj i njihovim proizvodima, da isprobaju neke od jela po novim recepturama nastalim u okviru projekta, ali i da virtuelno prošetaju kroz tri gastronomske Mini ture našeg Regiona, koje im je predstavila direktorka RRA BP Ivana Antonijević. Takođe, prisutnima se obratio i Prof Obren Drljević predstavljajući jela koja su bila spremljena za degustaciju kao i Nataša Pavlović, direktorka TOV koja nam je bila izvanredan domaćin. 


Realizaciju „Podrške konkurentnosti i razvoju turizma u regionu Braničevo-Podunavlje“ podržao je projekat  „#EUzaTebe - za kulturno nasleđe i turizam“ koji je usmeren na razvoj turizma u Srbiji. Podrškom turističkom sektoru, projekat će omogućiti da se turistički potencijal što više iskoristi i time doprinese otvaranju novih radnih mesta. Projekat finansiraju Evropska unija i Vlada Savezne Republike Nemačke, a sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju GIZ. 
 

Galerija

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.