Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Objavljen Plan Poziva u okviru IPARD II Programa za 2019. godinu

22.01.2019

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede objavilo je načelni Plan Poziva u okviru IPARD II Programa koji će se realizovati tokom 2019. godine. Pored novih Poziva za Meru 1 - Investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava i Meru 3 - Investicije u fizičku imovinu u vezi sa preradom i marketingom poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva, krajem 2019. godine očekuju se i prvi Pozivi za novoakreditovane mere: Mera 7 - Diverzifikacija poljoprivrednih gazdinstava i razvoj poslovanja i Mera 9 - Tehnička pomoć. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ministarstvo poljoprivrede je takođe pripremilo Vodiče za zainteresovane korisnike sredstava IPARD II Prorgama za Meru 1 i Meru 3, koje zajedno sa informativnim brošurama, možete preuzeti u okviru sekcije za Ruralni razvoj naše Baze znanja. Celokupne informacije o Programu, otvorenim Pozivima, kao i uslovima za apliciranje, dostupne su na stranama Uprave za agrarna plaćanja

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.