Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Potpisani ugovori sa poljoprivrednim gazdinstvima u Velikoj Plani

17.10.2023

U ponedeljak 16.10.2023. u Velikoj Plani, potpisani su ugovori za dodelu beskamatnih finansijskih sredstava za unapređenje proizvodnje sa osam  poljoprivrednih gazdinstava. Podsećamo da se ova sredstva dodeljuju u okviru projekta Velika mala privreda - ”Lokalni fondovi za razvoj poljoprivrede“ koji finansira USAID Serbia, a sprovodi ACDI/VOCA u saradnji sa fondacijom Ana I Vlade Divac I RRA “Braničevo-Podunavlje”.


"Posebno nam je zadovoljstvo da, u mesecu u kojem se obeležava Međunarodni dan žena na selu, možemo da se pohvalimo da su 75% dobitnika sredstava iz Fonda za podršku poljoprivredi žene, što je pokazatelj koliko je važna njihova uloga u gazdinstvima. Podrška ženama i mladima je posebno važan deo misije Fondacije Ana i Vlade Divac" istakao je Milijan Maraš, menadžer za poljoprivredne projekte i ohrabrio poljoprivrednike u Velikoj Plani da se jave na konkurs, koji će biti produžen i otvoren i u narednom periodu. 
 

Galerija

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.