Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Praktični priručnici za proizvođače sira, voćnih rakija i seoska turistička domaćinstva

23.07.2019

U okviru projekta "Ukusi Regiona", a kao rezultat obuka održanih tokom marta i aprila meseca, pripremljena su 3 stručna priručnika: za proizvodnju Homoljskog sira, proizvodnju voćnih rakija i bavljenje ruralnim turizmom. Autori priručnika su ujedno bili i stručni predavači na pomenutim obukama, pa je na ovaj način sadržaj obuka postao dostupan i onima koji nisu bili u prilici da na njima učestvuju. 

Sva 3 Priručnika imaju za cilj da na koncizan i fokusiran način, pruže osnovne praktične informacije u datim oblastima i namenjen je aktuelnim proizvođačima, odnosno pružaocima usluga u ruralnom turizmu, kao i onima koji to tek žele i planiraju postati. 

Inače, projekat "Ukusi Regiona - Promovisanje poljoprivredno-prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za unapređenje ekonomskih kapaciteta porodičnih gazdinstava" realizovala je Regionalna razvojna agencija "Braničevo-Podunavlje" u okviru šireg programa "Podrška razvoju proizvodnih kapaciteta u agro-industrijskom sektoru u Srbiji" koji finansira Ruska Federacija, a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Priručnike je moguće preuzeti u našoj Bazi znanja sa sledećih linkova:

Homoljski sir - Priručnik za proizvođače

Proizvodnja voćnih rakija - Priručnik za proizvođače

Ruralni turizam - Priručnik za pružaoce usluga

 

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.