Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Proizvođači iz Regiona od sad na portalu Lokalni pazar!

16.04.2020

Tim Regionalne agencije „Braničevo-Podunavlje“, marketinške agencije „Posh“, NVO „Pro.tok21“ i saradnika iz Gradova i Opština regiona „Braničevo-Podunavlje“, proteklih je dana intezivno radio na izradi promotivnog-videa „Lokalni Pazar - Sve se vraća što se plaća“ i pripremi promotivne kampanje, animiranju lokalnih proizvođača hrane i pića i prikupljanju podataka o njihovim ponudama, komunikaciji sa potencijalnim partnerima i medijima.

Jedan od ključnih rezultata našeg dosadašnjeg rada jeste Internet portal www.lokalnipazar.rs koji je od danas u funkciji i na kojem s ponosom predstavljamo ponudu prvih 100 proizvođača i preko 400 proizvoda iz našeg kraja!

Portal je izuzetno jednostavan za korišćenje putem računara ili mobilnog telefona. Kupcima je omogućeno lako pretraživanje konkretnog željenog proizvoda ili proizvođača, kao i ukupne ponude u najbližem okruženju, a uz rezultate će takođe dobiti i kontakt podatke proizvođača kako bi mogli da dogovore kupovinu i preuzimanje željenih proizvoda.

Putem besplatnog oglašavanja na Portalu i promocije,  proizvođači imaju mogućnost da predstave svoje proizvode sugrađanima. Prijava na Portal je jednostavna i traje svega par minuta: popunjavanjem Prijavnice dostupne i na Portalu ili telefonskim pozivom osobi koja je u lokalnoj samoupravi zadužena za poljoprivredu i na raspolaganju je za pomoć.

Pored sjajnih inicijativa različitih lokalnih on-line pijaca i nacionalne e-pijace, verujemo da će i portal Lokalni Pazar biti od koristi i kupcima i proizvođačima našeg Regiona u trenutnoj situaciji, a posebno u narednom periodu oporavka! Zato Vas pozivamo da se informišete o novostima na Lokalnom pazaru na društvenim mrežama Facebook i Instagram i iz udobnosti vašeg doma poručite domaće, sveže i zdrave namirnice za vašu trpezu, cveće i rasad za Vašu baštu i druge kvalitetne proizvode kod naših komšija na Lokalnom pazaru!

Kupujmo lokalno, podržimo jedni druge, osnažimo našu zajednicu!

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.