Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Projekat unapredjenje efikasnosti podrske razvoju lokalne i regionalne privrede kroz inovativne modele komunikacije i saradnje

24.08.2018

Potpisivanjem ugovora između RRA "Braničevo-Podunavlje" doo i Razvojne agencije Srbije kreće implementacija projekta koja će trajati 18 meseci.

Projekat se finansira sredstvima Razvojne agencije Srbije u okviru Programa za unapređenje saradnje i podizanje kapaciteta na regionalnom i lokalnom nivou.

Implementacijom će se realizovati 3 postavljena rezultata i to: Sprovedeno mapiranje i istraživanje potreba lokalne privrede, unapređeni postojeći i uspostavljeni novi mehanizmi informisanja i saradnje sa lokalnom privredom  i unapređeni kapaciteti Odeljenja/KLER u oblasti komunikacije i uključivanja lokalne privrede u procese donošenja odluka i kreiranja lokalnih politika.

Partneri na projektu RRA "Braničevo-Podunavlje" doo jesu Grad Požarevac, Grad Smederevo, Opština Kučevo, Opština Velika Plana, Opština Veliko Gradište i Opština Žagubica. Predviđene aktivnosti će biti sprovedene na teritoriji partnerskih jedinica lokalnih samouprava.

Vrednost projekta je 3.717.540,00 RSD od kojih donator pokriva do 50%.

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.