Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Hvala Vam što ste ocenili naš tekst

Već ste glasali na ovoj stranici!

Priprema Akcionog plana za implementaciju Regionalne strategije ruralnog razvoja za Braničevo-Podunavlje 2016-2020.

31.12.2016

U skladu sa aktivnostima predviđenim projektom „Regionalna platforma za ruralni razvoj – Braničevo-Podunavlje u korak sa EU“ i usvojenim okvirom za implementaciju Regionalne strategije ruralnog razvoja za Braničevo-Podunavlje 2016-2020 (dokument možete da preuzmete OVDE), započeli smo sa izradom Baze projektnih ideja iz oblasti ruralnog razvoja. Baza prikupljenih projektnih ideja predstavljaće osnov za izradu dvogodišnjeg Akcionog plana i rad na konkretnim predlozima regionalnih projekata s kojima će se konkurisati kod različitih donatora.


Sa ciljem da dobijemo što više kvalitetnih projektnih ideja koje odgovaraju stvarnim potrebama stanovnika ruralnih sredina u našem regionu, ovim putem pozivamo sve zainteresovane organizacije, institucije, predstavnike biznis i nevladinog sektora, poljoprivredna gazdinstva, zadruge i udruženja proizvođača, kao i sve stanovnike ruralnih sredina, da se uključe u ovaj proces. Potrebno je da Vaše projektne ideje formulišete u obrascu Koncepta projekta (koji možete da preuzmete OVDE) i isti nam dostavite najkasnije do 31. decembra 2016. godine, na adresu elektronske pošte: ana.djuric@rra-bp.rs. Unapred se zahvaljujemo svima na učešću i vremenu i radujemo se zajedničkim projektima!

Da li vam je ovaj tekst bio koristan?

Kliknite na odgovor i pomozite nam da unapredimo naš website.

Aktuelni Konkursi

Newsletter

Prijavite se na našu mejling listu, dobijajte automatski najnovije informacije sa našeg sajta i budite obavešteni o aktuelnim konkursima.